Ons verhaal

Ons verhaal

Hogedruk-meesters biedt kauwgom verwijdering en (hoge-)druk reiniging in de Randstad en daarbuiten, voor bedrijven, overheden en VVE’s. Ook bieden we in Gouda en omgeving reinigingsoplossingen voor particulieren.

Dankzij de jarenlange kennis en expertise van Hogedruk-meesters in de reiniging van buitenruimtes bieden we u een passend advies en het beste resultaat. Wij werken kostenefficiënt met aandacht voor uw materialen, het milieu, de veiligheid.

De schoonmaak van buitenruimtes en leefomgevingen kenmerkt zich door een veelzijdigheid in het gebruik van materialen. Muren, vloeren, trottoirs, gevels, pleinen of kunstwerken hebben ieder hun eigen aanpak nodig. Om de levensduur van de materialen te waarborgen biedt Hogedruk-meesters voor elke situatie de beste oplossing. Met onze nieuwste apparatuur bieden we hoge- en lagedruk reiniging,  stoomreiniging en softwash.

Persoonlijke benadering

Samen met zijn vrouw run ik, Dean, Hogedruk-meesters. In 2017 ben ik vanuit het zuiden van Engeland verhuist naar Gouda, voor de liefde. In Engeland heb ik altijd mijn eigen hoveniers- en reinigingsbedrijf gehad. Mijn kennis en ervaring zet ik nu uitsluitend in voor de reiniging en kauwgom verwijdering in Nederland.

We kenmerken ons door te werken met de persoonlijke benadering van een klein bedrijf en de kostenefficiëntie en snelheid van een groot reinigingsbedrijf, het beste van beide werelden. Onze focus zit op kwaliteit en waar voor uw geld. Juist nu kunnen we door onze kosten laag te houden, ook die van u laag houden.

Onze klanten

Meesters in kauwgom verwijderen, hoge druk reiniging en stoom reiniging

Kauwgom verwijderen

Kauwgom verwijderen

Meesters in betaalbare professionele verwijdering van kauwgom. Snel, milieuvriendelijk en veilig voor al uw oppervlakken!

Ontdek alle mogelijkheden
Kauwgom verwijderen

Hoge druk reinigen

Meesters in betaalbare professionele hoge druk reiniging van alle oppervlakken. Op maat, snel en milieuvriendelijk!

Ontdek alle mogelijkheden
Kauwgom verwijderen

Stoom reinigen

Meesters in betaalbare professionele stoom reiniging met de nieuwste technieken. De zachte kracht van stoom!

Ontdek alle mogelijkheden
Kauwgom verwijderen

Particuliere reiniging

Wij bieden in Gouda en omgeving ook reiniging voor particulieren. Terrassen, opritten, burgen of steigers, ongeacht materiaal.

Ontdek alle mogelijkheden